" /> GoPro släpper ny modell | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Hans Hällman
GoPro släpper ny modell

I dagarna lanserades GoPro Hero 6. Bättre stabilisering och GPS-taggning är några av de egenskaper som säkert kan göra den till en uppskattad fiskekamera.

Gopro Hero 6 bygger vidare på Hero 5 och har samma form och tillbehör. Ett nyutvecklat chip gör den nya modellen ännu kraftfullare, vilket ger en bättre bildstabilisator, bättre mörkerprestanda samt möjlighet att spela in 4K i 60 bilder per sekund eller 240 bilder per sekund i FullHD. Dessutom har den trådlösa uppkopplingen förbättrats, liksom ljudkvalitén tack vare fler och riktade mikrofoner.

Ytterligare en nyhet är att appen QuikStories klipper ihop filmen automatiskt.

Läs mer om GoPros nya värstingmodell här.

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta