Med appen Tidningsklippet köper du tidningar magasin på ett smidigt sätt. Med appen Tidningsklippet köper du tidningar magasin på ett smidigt sätt.[/caption] " /> Gör ett tidningsklipp – ladda ner vår app | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gör ett tidningsklipp – ladda ner vår app
Med appen Tidningsklippet köper du tidningar magasin på ett smidigt sätt.

Med appen Tidningsklippet köper du tidningar magasin på ett smidigt sätt.

Missa inte Aller medias app Tidningsklippet. Finns att hämta i App-store och Google play. Ett smidigt sätt att få rabatt på härlig läsning med ”brasfiske” i massor.
Som tack för att du laddar ner appen bjuder vi på 25 kronor i rabatt på ett valfritt tidningsköp.
Appen innehåller
• Rabatter på veckotidningar och magasin
• Stämpelkort som ger dig möjlighet att samla till en tidning på köpet
• Senaste omslaget som är i butik – läs mer om alla våra magasin och tidningar
• 10 kronor rabatt för varje vän du bjuder in och som aktiverar appen
Här hämtar ni appen till Iphone och här hämtar ni den till Android.

Relaterad nyhet från din region
15 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Så här såg det ut efter att Fortum stängt av vattnet i Väljeån. Foto: Privat
Fortum polisanmäls efter nolltappning i öringvatten

I somras fick människor vid Väljeån i Hälsingland rusa ut för att rädda sprattlande fisk, efter att vattnet plötsligt försvunnit på en sträcka av 2 kilometer. Nu har Länsstyrelsen i Gävleborg polisanmält Fortum för misstanke om brott mot miljöbalken.

Det var i juni 2020 som händelsen i Väljeån utspelade sig, där den lokala fiskevårdsföreningen befarar att flera årskullar av både harr och öring slogs ut. Det har gjorts stora insatser för fiskevården i det aktuella vattnet, och enligt vattendomen från 1950 ska minst en kubikmeter vatten per sekund alltid ska släppas.

Fortum erkände att en dammlucka stängts av misstag, men Länsstyrelsen i Gävleborg väljer ändå att polisanmäla bolaget för brott mot miljöbalken. Torrläggningen ska enligt länsstyrelsens bedömning medfört en påtaglig risk för skador på fisk och andra vattenlevande organismer.

– Bryter man mot en vattendom måste vi anmäla det så får miljöåklagaren göra en utredning på det här, säger Gustav Hartzell, handläggare på länsstyrelsens enhet för vattenverksamhet och fiske, till Hela Hälsingland.

Du kanske även gillar detta