Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
GPX-lina med hajskinn

Scientific Anglers fluglina GPX-taper finns nu med ”sharkskin”. Sharkskin innebär att linan har en yta med små fjäll som gör den sträv som ett hajskinn. Syftet med fjällen är att minska friktionen mot spöringarna. Skjutförmågan förbättras och det blir lättare att dubbeldra effektivt. GPX-linan, som från börjar är en lättkastad lina med en något tyngre fronttapering, blir en killer i sharkskin-kvalitet. Finns från WF klass 3 till klass 8.

Cirkapris:                      1299:-

Mer info:                      www.bios.se

GPX-lina

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta