Oscar Lundgren har fått sin anmälan godkänd i tävlingen Recordfisken – nu får han ett bete från Abu. Oscar Lundgren har fått sin anmälan godkänd i tävlingen Recordfisken – nu får han ett bete från Abu.[/caption] " /> Gratis bete från Abu | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Gratis bete från Abu
Oscar Lundgren har fått sin anmälan godkänd i tävlingen Recordfisken – nu får han ett bete från Abu.

Oscar Lundgren har fått sin anmälan godkänd i tävlingen Recordfisken – nu får han ett bete från Abu.

Du har väl inte missat att du kan få ett gratis bete från Abu Garcia? Alla som anmäler och får sin fångst godkänd i Recordfisken blir belönade med ett supergiftigt skeddrag, designat av Svartzonker.
Den senaste i raden att kamma hem ett bete från Abu är Oscar Lundgren från Kåge norr om Skellefteå. Han besökte Norge för att prova havsfisket när en grann havskatt högg på hans mete, agnat med en liten torsk.
– Vi drev längs en djupkant på 66 meters djup då fisken ”klev på”, berättat Oscar i sin anmälan till Recordfisken.
Vågen visade 7,1 kilo – med god marginal guldnivå i Recordfisken.
Ett gratis bete kommer på posten.
Läs mer om Recordfisken här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta