Skynda till Fiskejournalens monter och få en gratis prenumeration på Fiskejournalen.[/caption] " /> Gratis prenumerationer på Båtmässan i Göteborg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Gratis prenumerationer på Båtmässan i Göteborg
Skynda till Fiskejournalens monter och få en gratis prenumeration på Fiskejournalen.

Skynda till Fiskejournalens monter och få en gratis prenumeration på Fiskejournalen.

Lördagen 31 januari slår Svenska mässan upp portarna till Båtmässan i Göteborg. De första 300 som besöker mässans scen söndagen den 1 febrauri får en gratis prenumeration på Fiskejournalen.
Är du i god tid på mässans temadag för sportfiske den första februari, får du en gratis tremånaders prenumeration på Fiskejournalen. Om du redan är prenumerant, får du en gratis förlängning av prenumerationen. Detta gäller de 300 första besökarna som beger sig till Fiskejournalens monter, vid mässans scen.
Flera kända föreläsare inom sportfiske kommer att föreläsa under dagen: Martin Falklind, Gunnar Westrin, Markus Lundgren, biolog på Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund samt storfiskare Joel Abrahamsson som bland annat tagit världsrekord på håkärring från kajak. Här hittar du mer information. http://www.batmassan.se

Schema:
11.00 Gunnar Westrin
12.30 Martin Falklind
14.00 Markus Lundgren
15.30 Joel Abrahamsson

 

Relaterad nyhet från din region
7 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta