Vill du också fiska i gäddtäta Blekinge, eller i det omtalade vattnet Sibbofjärden? Vi har en specialdeal bara för Hundraklubbsmedlemmar. " /> Grymt gäddfiske i Blekinge och Sibbofjärden | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Vilka är tidernas bästa beten?
Grymt gäddfiske i Blekinge och Sibbofjärden

Vill du också fiska i gäddtäta Blekinge, eller i det omtalade vattnet Sibbofjärden? Vi har en specialdeal bara för Hundraklubbsmedlemmar.
Bo i stugor direkt vid båtplatsen i hamnen på Sandhamn Marine och fiska – till ett kanonpris. Eller bli guidad i legendariska Sibbofjärden under ett unikt Hundraklubbsevent i vår. Anmäl dina metergäddor du också, så blir du automatiskt medlem i Hundraklubben och deltar i Meterligan.

Då kan du också boka det här superfisket!

Först till kvarn gäller. Boka och läs mer HÄR

Relaterad nyhet från din region
22 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta