Häng med på kvaltävlingarna i Norrbotten nu i helgen. (Foto: Sportfishmasters) Häng med på kvaltävlingarna i Norrbotten nu i helgen. (Foto: Sportfishmasters)[/caption] " /> Häng med på SM i Gädda i Piteå och Luleå | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Häng med på SM i Gädda i Piteå och Luleå
Häng med på kvaltävlingarna i Norrbotten nu i helgen. (Foto: Sportfishmasters)

Häng med på kvaltävlingarna i Norrbotten nu i helgen. (Foto: Sportfishmasters)

Sportfiskarna: SM i gäddfiske är Sveriges största gäddfiskearrangemang, du som bor i Norrbotten har nu chansen att kvala in till riksfinalen.
Upplägget för SM i Gädda består av 16 kvaltävlingar runt om i landet och en stor final i Alingsås i sjön Mjörn 11-12 oktober.
SM i Gädda har blivit mer rikstäckande sedan eventföretaget Sportfish Masters tog över uppdraget sedan 2013. En för ambition med SM i Gädda är att arrangera kvaltävlingar med så god geografisk täckning som möjligt och att tävlingen då blir tillgänglig för alla Sveriges gäddfiskefantaster.

Anmäl er idag för att tävla i Piteå och Luleå!
Den 31 maj, respektive 1 juni hålls nu kvaltävlingar i Piteå respektive Luleå. Det finns i dagsläget gott om plats för fler tävlande team i dessa kvaltävlingar. Ta chansen att visa dina kunskaper i gäddfiske!
Anmäl ditt team på: www.sportfishmasters.se

Tid för kvaltävlingarna:

Piteå 31/5 från kl 07:00 – ca 16:30.
Luleå 1/6 från kl 07:00 – ca 16:30.
För mer information om kvaltävlingarna: www.sportfishmasters.se.

OBS! Anmälan måste ske via webb men betalning kan ske på plats då arrangör har IZettle.
För att få tävla i SM i gädda måste man vara medlem i Sportfiskarna. Inte medlem än? Bli det idag på: www.sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta