Missa inte Gunnar Westrins artikel om harr i senaste Fiskejournalen. Missa inte Gunnar Westrins artiken om harr i senaste Fiskejournalen.[/caption] " /> Harren – fjällets budbärare | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Harren – fjällets budbärare
Missa inte Gunnar Westrins artikel om harr i senaste Fiskejournalen.

Missa inte Gunnar Westrins artiken om harr i senaste Fiskejournalen.

Gunnar Westrin kallar harren för mystikens budbärare, en fisk som också vittnar om hur vårt klimat är i förändring. I Fiskejournalen nummer 3 berättar han hur harren breder ut sig.
I senaste Fiskejournalen får du chansen att följa med vår fjällfarare Gunnar Westrin på en tidsresa till fjällets karaktärsfiskar, där harren tagit över områden som rödingen förut härskade över.
Här kan du bläddra i senaste numret.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
17 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta