Missa inte Jean Jältsten på Sportfiskemässan – stora scenen. Missa inte Jean Jältsten på Sportfiskemässan – stora scenen.[/caption] " /> Havets silver med Jean Jältsten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Havets silver med Jean Jältsten
Missa inte Jean Jältsten på Sportfiskemässan – stora scenen.

Missa inte Jean Jältsten på Sportfiskemässan – stora scenen.

På Sportfiskemässan i Kista 21-23 mars, kommer studiomannen och havsöringguiden Jean Jältsten att hålla föredrag. Det kommer handla om både dråpligheter och ”jältedåd” som begåtts i Östersjön.
När vattnet är grunt och kallt, hur lurar man då Östersjöns havsöringar? Det är bland annat den frågan som kommer att behandlas klockan 15.20 fredagen den 21 mars på Sportfiskemässan i Kista.
Jean har över 20 års erfarenhet av guidning efter havsöring och opererar inom en grupp som kallar sig Skärgårdsguiderna. Nu befinner han sig på hemmaplan och ni som lyssnar på honom på fredagen, kan ta de nya tipsen med er ut på Östersjön redan på lördag morgon. Dessutom hinner ni inhandla den perfekta utrustningen från alla de butiker som ställer ut på årets Sportfiskemässa.
Se resten av scenschemat här.
Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta