Här ser vi Markus Lundgren med en rejäl piggvar.[/caption]Båtmässan är den givna mötesplatsen för den som gillar havsfiske. På söndag den första februari är det sportfisketema och havsfiskeexperten Markus Lundgren ska hålla föredrag. " /> Havsfiske på Båtmässan i Göteborg | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Havsfiske på Båtmässan i Göteborg

Här ser vi Markus Lundgren med en rejäl piggvar.


Här ser vi Markus Lundgren med en rejäl piggvar.

Båtmässan är den givna mötesplatsen för den som gillar havsfiske. På söndag den första februari är det sportfisketema och havsfiskeexperten Markus Lundgren ska hålla föredrag.
Markus Lundgren är biolog och jobbar på Sportfiskarna. Han har en gedigen kunskap om Västkusten och alla fiskbara arter i Västerhavet. Förutom att han själv är en duktig och hängiven sportfiskare, har han också varit med om att skapa Fisknycklen för våra havsfiskar, ett litet uppslagsverk som man kan ladda ner som app. Hajar, rockor, plattfiskar och läppfiskar kommer att få vara med i hans föredrag.
Andra föreläsare inom sportfisket är Gunnar Westrin, författare och fjällfantast, Martin Falklind, fiskeäventyrare och chefredaktör på Fiskejournalen samt Joel Abrahamsson som kommer att berätta om sitt kajakfiske.
Dessutom får de första 300 som besöker mässans scen en gratis prenumeration på Fiskejournalen.
Mer om båtmässan hittar du här.

Schema:
11.00 Gunnar Westrin
12.30 Martin Falklind
14.00 Markus Lundgren
15.30 Joel Abrahamsson

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta