Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Havsöring Cup avgjord

Havsöring Cup lockade återigen många tävlande till Öland (Foto: Jens Bursell)

Höstupplagan av Havsöring Cup på Öland gick av stapeln under lördagen. 68 tävlande kom till start. Vann gjorde Thobias Karlsson från Borgholm med en öring på 1, 74 kilo.
Med en lyckad vårtävling i ryggen beslutade arrangörerna att anordna en höstupplaga av Havsöring Cup på Öland. 68 tävlande kom till start.
– Vi hade hoppats på 30-40 deltagare så vi är mycket nöjda med att 68 sportfiskare valde att delta i tävlingen, säger Ulf Fransson, ordförande i Kalmar Sportfiskeklubb.
Vinnarfisken vägde 1,74 kilo och fångades vid Gillberga av Thobias Karlsson.
Redan nu kan du skriva ned datumen 21-22 april 2012. Då arrangeras vårtävlingen av Havsöring Cup på Öland.
Här kan du hitta mer information om kommande tävlingar och havsöringfiske på Öland.
Är du prenumerant? Grattis, då hittar du en helt gratis extratidning här. Logga in med din bonuskod.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta