En rulle designad för att klara av fiske med stora beten och därmed de största gäddorna. " /> Högprestanda och kraft för gädda | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Mathias Arnham
Abu Garcia Revo Toro Beast
Högprestanda och kraft för gädda

En rulle designad för att klara av fiske med stora beten och därmed de största gäddorna.
Utrustad med sju rostfria kullager och ett rullager, Power Stack Carbon Matrix broms- system som klarar extrem påfrestning och Active response bromsmekanism som gör att bromskraften lätt går att justera under hård press. Rullen finns i storlek 50 och 60 med utväxling 4,9:1. Finns även som High Speed-modell, med utväxling 6,2:1. Vikt, storlek 50: 385 gram. Vikt, storlek: 392 gram.
Cirkapris: 4 999 kronor | www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Holm
Fisket skedde vid ett regnbågsvatten i Hubo-Långsjön, i Hofors kommun.
Lättnad efter ny dom i fiskekortsmål

Domen som många i fiskesverige väntat på har kommit. Det handlar om den omtalade fiskekortsdomen där två personer friades från olovligt fiske efter att tingsrätten ansett att fiskekort inte är personliga. Nu döms de två männen i hovrätten.

Det blir alltså en helomvändning i hovrätten i det omtalade målet som Fiskejournalen rapporterat om tidigare. De två åtalade männen döms nu till dryga dagsböter och skadestånd för olovligt fiske.
När Fiskejournalen pratar med Urban Henriksen i Hubo-Långsjön, området där händelsen inträffade, så är han lättad och lite överraskad.
– Jag hade faktiskt inte hoppats på att vi skulle få rätt och att det skulle gå vägen för oss, men det gjorde det ändå. Rättvisa har skipats.

Domen har fått mycket uppmärksamhet och väckt stor oro hos många aktörer som upplåter fiske, men Urban har inte hunnit ägna så mycket tankeverksamhet åt det specifika fallet.
– Nej, jag sitter faktiskt med 40-talet ärenden om olovligt fiske bara från förra året, men det är klart att det är skönt att det gick vägen både för oss och för resten av fiskesverige, säger han till Fiskejournalen.

Du kanske även gillar detta