Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Hugg direkt

Simon Grindhages gädda var på gränsen till för grov förr borrhålet.

Simon Grindhage anmäler en 104 centimeter lång gädda till 100-klubben. När han och fiskekompisen Emil riggade upp ismetespöna högg det omedelbart efter nedsläpp på ett av dem.
Simon Grindhage från Olofström hade avsatt en eftermiddag för ismete. När han riggat det femte spöet hann han bara ta fyra steg innan det löste ut. Det snabba hugget resulterade i en 100-klubbare efter en kort och intensiv fajt.
– Det var ett nytt personbästa för mig, säger Simon om den 104 centimeter långa och 8,5 kilo tunga gäddan.
Precis som alla nya medlemmar i 100-klubben får Simon en vobbler från CWC.
Här hittar du all information du behöver.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta