Humminbird ONIX

Onix10-SI-wide-RPressrelease: Humminbird är Amerikas favorit när det gäller ekolod och kombimodeller för sportfiskarna. Nu tar de ett steg ytterligare i utvecklingen. I den nya serien ONIX har det laddat in all Humminbirds ekolodsteknik, samt lagt fokus och utvecklat navigeringen. Cross Touch, där du kan styra alla funktioner helt via knappsatsen eller via pekskärm, vilket i dagsläget är unikt. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att kontrollerna kraften från en multifunktionsskärm.
ONIX är kompatibel med tre olika kartografier, Navionics, C-MAP och Humminbird AutoChart. Med Navionics och C-MAP kommer du även att få funktionen Auto Routing eller Easy Routing, för att skapa automatiska rutter. Medans med Humminbird AutoChart kan du skapa dina egna sjökort.
ONIX har 8,4” och 10,4” skärm och finns i tre modeller av varje storlek. En ren kartplotter, en kombimodell och en SI modell. Det finns tre olika ekolodsmoduler som man kan komplettera med om man vill uppgradera sitt ekolod. ONIX serien har marknadens bästa skärm med en upplösning på 1024V*768H.

Funktioner:

 • HD Side Imaging/ HD Down Imaging (ONIX 8 SI & ONIX 10 SI)
 • DualBeam ekolod med SwitchFire
 • Digital signal Processing (DSP)
 • Inbyggd 10Hz GPS antenn
 • Inbyggd  Tri-Fuel Cartography, Navionics, C-MAP och Humminbird AutoChart
 • 2 st SD kortplatser
 • Autorouting

Kompatibel med:

 • Humminbird AutoChart
 • C-MAP 4D
 • Navionics Gold
 • Navionics Platinum+
 • Minnkota i-Pilot Link
 • Låg, Medel och Hög-frekvens CHIRP, exklusivt med Humminbird
 • 360 Imaging
 • AIS
 • Autopilot
 • IP kameror

www.comstedt.se

Annons
AKTUELLT

Historiska drömhugg från djupet

Blåkveite, uer och lubb i all ära, men när Team Rolex summerar sin lyckade satsning i Eggakantens brådjup är det en rekordstor långstjärt och en svindlande havskatt som utmärker sig. Den sistnämnda tvingade ner vågen till 25,2 kilo – 8 kilo över gällande världsrekord!

Den moderna ekolodskolan

Alla sportfiskare drömmer om vad som finns under vattenytan. Med Garmins Chirp-teknik kan du se hur grunden verkligen ser ut och var vegetationen växer. Du kan även se fiskarna och bedöma deras storlek. Här berättar vi hur den nya moderna tekniken fungerar!

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...