Tycker du att fiskefrågorna är de viktigaste valfrågorna i valet i höst? I senaste Fiskejournalen får du en fingervisning om var du bör lägga din röst. (Ill: Hans Jax) Tycker du att fiskefrågorna är de viktigaste valfrågorna i valet i höst? I senaste Fiskejournalen får du en fingervisning om var du bör lägga din röst. (Ill: Hans Jax)[/caption] " /> Hur ska jag rösta för fiskens bästa? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Hur ska jag rösta för fiskens bästa?
Tycker du att fiskefrågorna är de viktigaste valfrågorna i valet i höst? I senaste Fiskejournalen får du en fingervisning om var du bör lägga din röst. (Ill: Hans Jax)

Tycker du att fiskefrågorna är de viktigaste valfrågorna i valet i höst? I senaste Fiskejournalen får du en fingervisning om var du bör lägga din röst. (Ill: Hans Jax)

Tycker du att fiskefrågorna är de viktigaste valfrågorna och de som avgör var du ska lägga din röst i riksdagsvalet i höst?
Kanske blir partiernas positiva, eller negativa, inställning till ”våra” frågor avgörande för dig när du står vid valurnan?
I senaste Fiskejournalen får du svaren.
Vill du bläddra i senaste numret, klicka här.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta