Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
I dag öppnar Swedish Game Fair

Swedish Game Fair erbjuder gratis fiske efter regnbåge för barn och unga. (Foto: Swedish Game Fair)

Swedish Game Fair är en jakt och fiskemässa som arrangeras för sjätte gången vid kungliga Tullgarns slottspark strax utanför Stockholm. Fokus ligger på jakt, fiske och hund. Mässan börjar idag och fortsätter hela helgen.
För fiskeintresserade barn och ungdomar erbjuds t ex. fiske efter regnbåge i Tullgarns dammar. En kostnadsfri och inspirerande start för en framtid som sportfiskare!
Mässarrangören hälsar att; Här finns alla ledande aktörer i branschen på plats och erbjuder utrustning inom allt som har med jakt, hund, viltvård och sportfiske att göra.
Öppettider
Fre 25 maj             9.00-17.00
Lör 26 maj             9.00-17.00
Sön 27 maj             9.00-16.00
Mer information hittar du här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta