Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn) Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn)[/caption] " /> Intensivt på scenen i år | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Intensivt på scenen i år
Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn)

Älvräddarnas välgörenhetsauktion är ett av de mer populära inslagen på scenen. Där kan man fynda och göra nytta samtidigt. (Foto: Morgan Fihn)

I år står både ministrar, fiskekändisar och vanliga kändisar på sportfiskemässans stora scen. Men även gamla favoriter återkommer, som Älvräddarnas välgörenhetsauktion, information från Sportfiskarna samt mängder av fisketips och äventyrsberättelser.
Det är, som tidigare år, Fiskejournalen som håller i stora scenens scenschema. I år har trycket från alla som vill stå på scenen har varit överraskande stort.

– De första åren vi hade hand om scenen fick vi söka med ljus och lykta efter bra inslag till scenen. I år hade vi så mycket att välja på att vi var tvungna att sålla, säger Maria Ålander, scenansvarig på Fiskejournalen.
I och med att det är valår, har även mässans ledning passat på att bjuda in politiker till mässan.
– Vi kan nog hoppas på en och annan toppolitiker, säger Agneta Brunell, mässansvarig.

Hela schemat släpps onsdag 12 feb
I år är också tanken att schemat på scenen ska vara klart långt i förväg.
– Vi har sett tendenser till att mässbesökarna allt oftare planerar sin mässdag i förväg. De droppar inte längre in till något slumpmässigt som händer på scenen, utan vet exakt vem och vad de vill titta på, säger Maria Ålander.
Mässans schema kommer du att hitta på Sportfiskemassan.se och Fiskejournalen.se från och med onsdag nästa vecka.

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta