" /> Interfiske – ny sportfiskekedja på den svenska marknaden | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

4 år sedan Sverige Hans Hällman
På torsdag byter sportfiskekedjan FiskeTeam Sweden namn till Interfiske.
Interfiske - ny sportfiskekedja på den svenska marknaden

I februari köpte Interjakt upp FiskeTeam Sweden och sedan dess har flera sportfiskebutiker anslutit. Om några dagar ingår alla i den nya och landstäckande kedjan Interfiske.

Den nya sportfiskekedjan sjösätts officiellt på torsdag och kommer inledningsvis bestå av 26 butiker från Kiruna till Ystad. Tanken är att man genom stora volyminköp ska kunna tillgodose butikernas behov av välkända varumärken till konkurrenskraftiga priser.

Hans Hällman

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta