" /> Fodral till din iPhone | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige
Fodral till din iPhone

iphone case

i1015 är ett skydd till din iPhone som just skyddar, mot fall, fukt och damm. Du kan se på videor, läsa meddelanden osv genom det genomskinliga locket, samt lyssna på musik eller poddsändningar med stängt fodral genom det yttre hörlursuttag som finns. Fodralet är utrustat med stötdämpande remsor, samt gummi inne i locket för att skydda de elektroniska enheterna mot stötar osv.
Finns i två utföranden. Båda med lösöglor i varje ände av fodralet.

Mer info: www.focusnordic.se
Cirkapris: 495:-

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta