Isabella Lövin föreslås av valberedningen att ta över efter Åsa Romson som miljöpartiets språkrör. Förhoppningsvis är det bra för fisken. " /> Isabella Lövin nytt språkrör | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Isabella Lövin nytt språkrör

Isabella Lövin föreslås av valberedningen att ta över efter Åsa Romson som miljöpartiets språkrör. Förhoppningsvis är det bra för fisken.
Hon  är journalisten som rörde om i fiskepolitiken med sin bok ”Tyst Hav”, en bok om missförvaltningen av fiskeresursen som kom 2007. Nu kommer hon troligen att ersätta Åsa Romson som språkrör. Det är självklart ingen lätt uppgift, men förhoppningsvis gynnar det fisken om det sitter en kunnig person i rollen som språkrör. Vad Isabella Lövin skulle få för eventuell ministerpost är ännu inte klart.

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Den digitala försäljningen av fiskekort ökar. Foto: Natsuki
Sportfiskarna växlar upp försäljningen av fiskekort

Sportfiskarna hoppas kunna bli en ännu större aktör inom digitala fiskekort. De har nu lanserat en helt ny version av Fiskekort.se. som ska vara både snabbare och enklare.

– Det känns väldigt bra att vi nu äntligen har en modern webbplats att erbjuda för köp och sälj av fiskekort. Detta är en viktig pusselbit i vårt centrala arbete med att tillgängliggöra fisket i Sverige, säger Sten Frohm, generalsekreterare på Sportfiskarna i ett pressmeddelande.

Ambitionen är enligt Sportfiskarna själva att komma närmare fiskeområdena och bli mycket bättre på kommunikation och support till alla som väljer att sälja sina fiskekort via Fiskekort.se. Webbplatsen sägs vara genomarbetad från grunden för att motsvara dagens krav och förväntningar på en e-handelsplats för fiskekort. Mycket tid och kraft har lagts på att fiskekortsköparen skall få en så bra och smidig upplevelse som möjligt.

Mer information kan du läsa här på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta