Royal Viking Sensi Rods är en ny serie med "känsliga" pimpelspön från BIOS som fungerar lika bra vinter som sommar. " /> Ismetespön med platta toppar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Pär Lindberg
SONY DSC
Ismetespön med platta toppar

Royal Viking Sensi Rods är en ny serie med ”känsliga” pimpelspön från BIOS som fungerar lika bra vinter som sommar.

Den heldragna grafitklingan som slipats platt mot toppen ger en suverän känsel samtidigt som man har kraft att kroka och drilla fisk. Den känsliga toppen registrerar minsta napp och man kan välja mellan tre olika aktioner, SUL, L & M. Spöna passar därmed för fiske med mormuska, vertikalpirk, balanspirk eller lockblänke. Sensi Rods har färgad topp, 7 öglor, krokhållare, korkhandtag och ett rullfäste som kan hantera olika rullar.
Priset i kombination med Royal Viking haspelrulle är 799 Kr. Mer info: www.bios.se

Relaterad nyhet från din region
27 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta