jaktia_webbVåren 2014 öppnar Jaktias nya specialistbutik mitt i fiskeriket i Blekinge. Jaktia Svängsta öppnas i samarbete med Jan Hensche och Tero Jönsson som har en lång och gedigen jakt- och fiskeerfarenhet och är välkända inom jägar- och skyttekåren i Blekinge. Jan, som blir butikschef, är idag aktiv inom Svenska Jägarförbundet i Blekinge och som skytteledare. Tero är entreprenör inom tillverkningsindustrin sedan många år. Den nya Jaktiabutiken får rejäla avdelningar för både jakt, vapen, sportfiske, hund och fritid på ca 500 m2. " /> Jaktia öppnar ny konceptbutik i Svängsta | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Jaktia öppnar ny konceptbutik i Svängsta

jaktia_webbVåren 2014 öppnar Jaktias nya specialistbutik mitt i fiskeriket i Blekinge. Jaktia Svängsta öppnas i samarbete med Jan Hensche och Tero Jönsson som har en lång och gedigen jakt- och fiskeerfarenhet och är välkända inom jägar- och skyttekåren i Blekinge. Jan, som blir butikschef, är idag aktiv inom Svenska Jägarförbundet i Blekinge och som skytteledare. Tero är entreprenör inom tillverkningsindustrin sedan många år. Den nya Jaktiabutiken får rejäla avdelningar för både jakt, vapen, sportfiske, hund och fritid på ca 500 m2.
– Vi har fått ett superläge mitt i Svängsta och är rejält laddade för att kunna ta väl hand om regionens alla jägare och övriga kunder som gillar jakt, fiske och uteliv, menar Lars Martinsson, Jaktias VD. Jaktia visar sedan flera år tillbaka upp en starkt växande distribution genom nya butiker runt om i landet.
– Det känns mycket bra att vi nu även är representerade i Blekinge. Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i Jaktias verksamhet berättar Lars vidare.
Förutom jakt, vapen och sportfiske erbjuder den nya Jaktiabutiken i Svängsta även jägarexamenskurser, jaktresor och vapenreparationer.
– Jaktias Jägarskola är en intensivkurs under 4 dagar som alla våra Jaktiabutiker kan erbjuda och som mynnar ut i en jaktlicens.
Lars berättar att vi kommer att få se mer av Jaktia i framtiden, målet är att växa till minst 50 specialistbutiker i Sverige.
– Vår ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerade och välkomnar flera franchisetagare, avslutar Lars Martinsson.
Jaktia som omsätter ca 250 miljoner är Sveriges största jakt/sportfiske/outdoor kedja med 32 butiker över hela landet. Läs mer på www.jaktia.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta