Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Lättfiskad och originell

Precis som Manson Regular är Mega Manson en mycket lättfiskad jerkvobbler med bra kontakt, den känns helt enkelt inte så stort och tungt som det är.

Mega Manson glider ut mer än sin lillebror, har skön bellyflash i vändningarna och vaggar förföriskt när det sjunker.

Den går att fiskas hur du vill, djupgående på en halv till cirka tre meter beroende på hastighet. Betet är sjunkande, 22 cm och ca 190 g.

Cirkapris: 369:-

Mer info: www.attitudebaits.com

Mega Manson


Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta