Jiggskallen Mieko Predator Jighead är speciellt framtagen för havsfiske efter de stora rovfiskarna. På jigghuvudet finner du två olika fästen för huvudlinan samt två fästen för infästning av stingerkrokar. Jiggskallen är speciellt designad för vanliga shadjiggar, men kan även tacklas så att jiggkroppen simmar på sidan likt en skadad fisk. Finns i vikterna 175 gram och 300 gram. Färgerna är gul/orange, blå/vit och svart/grå. " /> Jigghuvud för storviltfiske | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Mathias Arnham
Jigghuvud för storviltfiske

Jiggskallen Mieko Predator Jighead är speciellt framtagen för havsfiske efter de stora rovfiskarna. På jigghuvudet finner du två olika fästen för huvudlinan samt två fästen för infästning av stingerkrokar. Jiggskallen är speciellt designad för vanliga shadjiggar, men kan även tacklas så att jiggkroppen simmar på sidan likt en skadad fisk. Finns i vikterna 175 gram och 300 gram. Färgerna är gul/orange, blå/vit och svart/grå.
Pris: 175 gr/79:- och 300 gr/89:-

http://www.miekofishing.se

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Försvarsmakten meddelar att de kommer att öka sin närvaro i skärgården.
Här ska sportfiskare se upp för militären!

Det är många som ska samsas om utrymmet i skärgården. Försvarsmakten meddelar nu att de kommer att öka sin närvaro i både Stockholms skärgård och områden utanför Göteborg, där det finns anledning för sportfiskare att hålla sig undan.

Enligt försvarmakten är orsaken till deras ökade närvaro att nya värnpliktiga behöver utbildas samt det ”försämrade” världsläget. Enligt försvarsmakten kan det faktiskt få motsatt effekt bland allmänheten att de ökar sin närvaro, alltså att ännu fler båtar åker ut.
– Det finns en okunskap och fritidsbåtar kommer för nära för att ta selfies, säger Rebecca Landberg, kapten i marinen, till SVT.

Här är områdena som gäller:
* Stockholms södra skärgård, främst Hårsfjärden, Mysingen och nordvart mot Dalarö, Långbälingssund, Järnholmssund och Gåsstensfjärden.
Stockholms mellersta skärgård, norr och syd om Björkö Kroksö, området runt Korsö, Träsköfjärden och området runt Lådna Låren.
Stockholms norra skärgård, området runt Söderarm.
Gryts och Valdemarsviks skärgård.
Karlskronas yttre redd.
*Göteborgs skärgård, främst mellan Björkö och Tistlarna.

Du kanske även gillar detta