Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Tjänsten innebär självständigt arbete såväl som god samverkan med kollegor, samt visst resande och kvälls- och helgarbete. Foto: Bengt Olsson
Jobba med fiske, ungdom och integration

Sportfiskarna söker nu en regionalt ansvarig för förbundets ungdoms- och integrationsarbete i antingen Forshaga eller Gävle.
Gillar du att jobba med ungdomar och integrationsfrågor och är fiskeintresserad? Då kan denna projektanställning hos Sportfiskarna vara något. Tjänsten är en projektanställning på heltid under två år med goda möjligheter till förlängning. De söker en person antingen till Sportfiskarnas regionkontor i Forshaga eller till kontoret i Gävle. Sista ansökningsdag är 1 maj och tillträde är så snart som möjligt.
Läs platsannonsen här.

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta