Joel Abrahamsson skyr inget väder när det är fiskedags.[/caption] " /> Joel Abrahamsson – stora gäddor, små sjöar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Joel Abrahamsson - stora gäddor, små sjöar
Joel Abrahamsson skyr inget väder när det är fiskedags.

Joel Abrahamsson skyr inget väder när det är fiskedags.

Hardcorefiskaren Joel Abrahamsson älskar utmaningar och nyligen tog han världsrekord på håkäring. Men det är ändå inget som går upp mot gädda!
På Fiskekryssningen kommer Joel att berätta om det gäddfiske som han bedriver i ofta förbisedda småvatten.
– Det finns alltid en anledning till att gäddor blir stora och är förutsättningarna rätt kan även små sjöar innehålla monsterfiskar, säger Joel Abrahmsson.
– Men det är ett fiske som kräver lite uppfinningsrikedom och alternativa farkoster som flytringar och fiskekajaker.
För dig som är fascinerad av äventyr och inte främmande för att fiska på udda platser, boka klockan 11.00 på lördagen tillsammans med Joel på Fiskekryssningen. Detta föredrag har begränsat antal platser, så först till kvarn gäller för er som inte hunnit fylla i en aktivitetsanmälan.

BOKA FISKEKRYSSNINGEN i sista sekund, ring 08-666 33 33

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta