Varför inte köpa en julklapp till dig själv? Varför inte köpa en julklapp till dig själv?[/caption] " /> Julklappstips i Fiskejournalen | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Julklappstips i Fiskejournalen
Varför inte köpa en julklapp till dig själv?

Varför inte köpa en julklapp till dig själv?

Nu är det hög tid att köpa julklapparna till dina nära, kära och kanske dig själv. I senaste Fiskejournalen får du bra sista minuten-tips på både mjuka och hårda klappar.
Det som förenar julklappstipsen i Fiskejournalen nummer 12 är ”ha-begär” hos sportfiskare. Allt från varma plagg till smidiga pinaler för fjällturen, bläddra till avdelningen Prylguiden och plocka fram papper och penna.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta