Nu till helgen den 18-20 januari öppnar Mojo Boats sin nya butik. Kända fiskeprofiler, populära varumärken och ett showroom fyllt till bredden med sportfiskebåtar och tillbehör inviger den 2000 m² stora lokalen. " />
Annons
Kändistätt på Mojo Boats nyöppningsevent | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Mathias Arnham
Nu till helgen den 18-20 januari öppnar Mojo Boats sina nya lokaler. Missa inte helgens event!
Kändistätt på Mojo Boats nyöppningsevent

Nu till helgen den 18-20 januari öppnar Mojo Boats sin nya butik. Kända fiskeprofiler, populära varumärken och ett showroom fyllt till bredden med sportfiskebåtar och tillbehör inviger den 2000 m² stora lokalen.
Mojo Boats kan från och med årsskiftet stoltsera med att de har Nordens största schowroom för sportfiskebåtar. Tillsammans med verkstaden och butiken är nu Mojo Boats 2000 kvadratmeter stort vilket ska firas under helgens nyöppningsevent. På de nylagda golven kommer nu fiskekändisar från hela landet att trängas – Niklaus Bauer demar spön och flugor och Mattias Holgersson visar upp senaste skriket från Rapala. Med i kändisgänget finner du även Tobbe Fränstam, Tero Paaki och Robbo från Nyttfiske.

Niklaus Bauer demar spön och flugor och Mattias Holgersson visar upp det senaste skriket från Rapala.

Förutom en hel hög med superfräcka sportfiskebåtar så är representanter från Navico och Comstedt på plats och visar upp dagsfärska båttillbehör och marinelektronik. Mojo Boats önskar båtnördar, sportfiskare och annat löst folk välkomna – på fredag klockan 13:00 slås dörrarna upp.

Öppettider eventhelgen: Fredag 13-19, Lördag 10-15 och Söndag 10-15. 

MOJOBOATS BUTIK: GJUTERIVÄGEN 25 • 697 32 PÅLSBODA. (Tidigare Volkswagen-museet).
MOJOBOATS VERKSTAD: KVARNGATAN 6 • 697 32 PÅLSBODA.

Relaterad nyhet från din region
1 dag sedan Sverige Anders Lundin
Martina Sjöstedt med gädda nummer 201 denna säsong. Foto: Privat
Över 200 gäddor denna säsong – så lyckas Martina

Martina Sjöstedt åker land och rike runt i jakten på favoritfisken – gädda. Nu har vintern kommit till norra Sverige, men i södra landsdelarna pågår säsongen ett tag till – och Martina kan knepen för att lura höstgäddorna.

Hittills har hon landat över 200 gäddor denna säsong, och det kommer garanterat att bli ytterligare några fler innan hon ställer undan spöt för säsongen.
– Det har varit en rolig och lärorik säsong. Många fiskar i båten och flera spännande möten med andra likasinnade personer. Jag har lärt mig mycket och jag har lagt mycket tid på fisket och på att läsa av vatten och leta mig fram på nya ställen, berättar Martina.

Hon tillhör sportfiskarna som är beredd att lägga mycket tid på att maximera sina chanser.
– En del vatten jag fiskat på har inte ens haft en djupkarta, så det har jag fått ritat själv med mitt ekolod. Då är det extra roligt att lyckas när man vet att man gjort jobbet själv!
Hennes största fisk denna säsong lyckades hon kroka i mitten av oktober, på ett spontanpass innan jobbet mitt i blåsvädret.
– Det var min 201:a gädda denna säsong, en fin dam på 105 centimeter och 7,8 kilo. Inget personligt rekord, men en otroligt fin fisk!

Här kommer Martinas tips för ett bra gäddfiske på senhösten:
1)
Leta reda på betesfisken, där maten finns där finns gäddan.
2) Stick ut, välj ett bete som hörs och syns. Skrikiga färger och rassel har fungerat för mig!
3) Fiska långsamt, många och långa vevstopp! Gäddan hugger oftast i vevstoppet. Blya med lätta vikter och låt betet sjunka långsamt.
4) Håll dig varm, du vill inte avbryta ditt fiskepass för att du fryser.
5) Ha roligt! Dela gärna upplevelsen med en fiskekompis. Delad glädje är dubbel glädje!

Du kanske även gillar detta