Korv med jordgubbssmak, något att prova kanske? Korv med jordgubbssmak, något att prova kanske?[/caption] " /> Kloakfiske med korv som agn? | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Kloakfiske med korv som agn?
Korv med jordgubbssmak, något att prova kanske?

Korv med jordgubbssmak, något att prova kanske?

Letar du efter nya metoder och fiskeplatser? En amerikansk sportfiskare ”gick hela vägen” och tänlde rejält på uppfinningsrikedomen.
Han provade fiskelyckan i kloakledningarna i villakvarteret – och visst nappar det!
Kolla in klippet här.

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta