Mörrum River Lodge söker en fiskeintresserad och driven köksmästare. Fiskekort ingår i tjänsten. " /> Köksmästare sökes till Mörrum | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Mörrum River Lodge hör till en av Sveriges finaste fiskelodger.
Köksmästare sökes till Mörrum

Mörrum River Lodge söker en fiskeintresserad och driven köksmästare. Fiskekort ingår i tjänsten.
För den fiskeintresserade är Mörrum River Lodge i Blekinge ett paradis. Det gamla rökeriet från början på 1900-talet har renoverats och byggts om till en av Sveriges finaste fiskelodger.

Hit kommer fiskare från hela världen för att tampas med Mörrumsåns storvuxna laxar och havsöringar.

Nu söker de söker en ambitiös och driven köksmästare som är duktig på att laga god mat, organisera, leda, sköta inköp samt sist men inte minst har sinne för det ekonomiska. De vill ha en person som har ambitionen att leverera mat av högsta klass i en rustik och unik miljö till en internationell kundgrupp. Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider och fiskekort i Mörrumsån ingår. Känner du dig träffad? Skicka din intresseanmälan med CV till info@morrumriverlodge.se

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Holm
Nu finns nummer 4 av Fiskejournalen i butik.
Nytt nummer ute nu!

Nu när vårkänslorna börjar bubbla ställs ett nytt nummer av Fiskejournalen upp i butikshyllorna, nämligen nummer 4. Här är lite av innehållet.

Det börjar bli läge för att sätta sig mot en södervägg med en kopp kaffe – vad passar då inte bättre än ett nytt nummer av Fiskejournalen? Nummer 4 kryddas med extra mycket läsning för den metesugne, eller den som helt enkelt söker nya utmaningar eller suktar efter inspiration. Det utlovas sköna napp, guide över agn, prylnyheter samt gott om tips och idéer. Bland annat ett strandhugg på västkusten efter abborre.

Filmen Gäddfeber har blivit en klassiker som gjorde jerkbaitfisket stekhett. Nu hänger Niklas Örtengren med en av huvudrollsinnehavarna samt en annan gäddexpert ut på sjön för att se om metoden fortfarande håller måttet.

I gör-det-själv-anda får vi del 1 av en guide som visar hur man gjuter egna jiggar, samt hur man enkelt knyter stinger på egen hand.

Flugfiskenestorn Johan Klingberg berättar om världens bästa nymf – och ja, vilken är det? Havsöringsfisket längs Höga Kusten sätts också under lupp, en region som ofta hamnar i skuggan av andra klassiska områden. Ett långt stenkast därifrån finns Luleälven och Markus Teilus följer med fiskeguiden Robert Westin när han släpar beten efter botten i älven.

De sista isarna i norr bjuder på ett njutbart fiske med vårsol och huggvillig röding. Vi tar tillfället i akt och följer med när fjällen är som lugnast. Utöver detta får du i vanlig ordning de senaste sportfiskenyheterna, spännande fiskevibbar varvat med roliga fiskehistorier. Du hittar tidningen i en butik nära dig. Är du osäker på var du hittar din närmaste återförsäljare som säljer Fiskejournalen kan du söka här.

Du kanske även gillar detta