Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Fiskejournalen
Kolla in Europas bästa naturfotografer

Martin Falklinds fantastiska öringbilder ingår i Wild Wonders of Europe.

Martin Falklinds fantastiska öringbilder ingår i Wild Wonders of Europe.

I ett projekt som, bland annat, drivs i samarbete med den legendariska tidskriften National Geographic och Världsnaturfonden (WWF) presenteras några av Europas absolut skickligaste naturfotografer under namnet Wild Wonders of Europe.
I nya numret av Fiskejournalen kan du läsa mer om projektet och titta på härliga bilder på lekande öringar.
Du når de fantastiska bilderna och kan läsa om fotograferna om du följer länken nedan. Här kan du bland annat se Martin Falklinds magiska foton på lekvandrande havsöringar på Bornholm och vakande bäcköringar från en lite å på Västgötaslätten.
Gillar du foto och vackra bilder väntar en högtidsstund framför datorn.
Klicka här:


Relaterad nyhet från din region
12 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta