Lägg ett bud och hjälp Unicef. Lägg ett bud och hjälp Unicef.[/caption] " /> Köp fiskeprylar och stöd Unicef | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Köp fiskeprylar och stöd Unicef
Lägg ett bud och hjälp Unicef.

Lägg ett bud och hjälp Unicef.

Mikael Hedsen har arrangerat välgörenhetsauktionen Karma vid juletid under flera år. Nu är årets upplaga igång på Tradera.
Precis som tidigare år är det många betesbyggare som är med och bidrar med fina skapelser, men nytt för i år är att du kan bjuda på guidade fisketurer med kända profiler.
Unicef som är mottagare av samtliga intäkter. Fiskejournalen uppmanar – lägg ett bud eller två.
Klicka här för att komma till auktionen på Tradera.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta