elmotor och batteri Många upplever el och batterier som en djungel av olika budskap och teorier. I senaste Fiskejournalen rätar vi ut dina frågetecken.[/caption] " /> Ladda kunskapsbanken med artikel om batterier | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ladda kunskapsbanken med artikel om batterier
elmotor och batteri

Många upplever el och batterier som en djungel av olika budskap och teorier. I senaste Fiskejournalen rätar vi ut dina frågetecken.

Välj rätt batteri till elmotorn och sköt om det på rätt sätt – så får du maximal prestanda och livslängd. I Fiskejournalen nummer 9 berättar hur du går till väga.
I senaste numret av Fiskejournalen berättar Tomas Edenfeldt om hur du väljer rätt batteri och sedan vårdar det. Du får även en guide till vilka tillbehör du bör skaffa.
Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.
Här kan du titta i senaste numret.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta