Flugfiske efter gädda är starkt beroendeframkallande. Missa inte artikeln i vårt senaste nummer. Flugfiske efter gädda är starkt beroendeframkallande. Missa inte artikeln i vårt senaste nummer.[/caption] " /> Lär dig flugfiska gädda | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Lär dig flugfiska gädda
Flugfiske efter gädda är starkt beroendeframkallande. Missa inte artikeln i vårt senaste nummer.

Flugfiske efter gädda är starkt beroendeframkallande. Missa inte artikeln i vårt senaste nummer.

Flugfiske efter gädda är kul, effektivt och kan ibland uppfattas som lite knepigt. I Fiskejournalen nummer 1-2 berättar vi hur du förvandlar frågetecken till utropstecken.
Vill du lära dig att flugfiska gädda? I senaste numret av Fiskejournalen tar vi rygg på experten Niklaus Bauer. Att för att du ska kunna korta startsträckan till ditt roligaste gäddfiske någonsin.
Bläddra i senaste numret här.
Du hittar Fiskejournalen där tidningar säljs, vill du ha den direkt i brevlådan, klicka här.

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta