Från Roll till Spey och nu lagom till jul kommer nästa del, då med inriktning på enhandskast - Myth busting & Fly casting. " /> Lär dig kasta som Tellis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Lär dig kasta som Tellis

Vi har flertalet extremt duktiga kastare med flugspö i Sverige och gurun från västkusten Tellis Katsogiannos är definitivt en utav dem. Tellis har tidigare släppt en instruktions- och inspirationsfilm om tvåhandskast med titeln Från Roll till Spey och nu lagom till jul kommer nästa del, då med inriktning på enhandskast – Myth busting & Fly casting.

I filmen går Tellis detaljerat genom de kast, överhands-, roll- och speykast, och moment som kommer göra dig till en bättre kastare och därmed också till en bättre fiskare.

 

httpv://youtu.be/ewwIVSMWbeE

/Daniel Smith

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta