Från Roll till Spey och nu lagom till jul kommer nästa del, då med inriktning på enhandskast - Myth busting & Fly casting. " /> Lär dig kasta som Tellis | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Mathias Arnham
Lär dig kasta som Tellis

Vi har flertalet extremt duktiga kastare med flugspö i Sverige och gurun från västkusten Tellis Katsogiannos är definitivt en utav dem. Tellis har tidigare släppt en instruktions- och inspirationsfilm om tvåhandskast med titeln Från Roll till Spey och nu lagom till jul kommer nästa del, då med inriktning på enhandskast – Myth busting & Fly casting.

I filmen går Tellis detaljerat genom de kast, överhands-, roll- och speykast, och moment som kommer göra dig till en bättre kastare och därmed också till en bättre fiskare.

 

httpv://youtu.be/ewwIVSMWbeE

/Daniel Smith

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta