[/caption] " /> Laviner med fjälltips | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Laviner med fjälltips

Fyll på kunskapstanken med fjälltips innan sommarens resa norrut.

I den svenska fjällvärlden väntar vildmark, äventyr och fiske av världsklass. Men för att din vistelse på fjället ska bli trivsam och säker behövs kunskap och planering. I Fiskejournalen nummer 6 hittar du en artikel som ger dig rätt förutsättningar för en lyckad sommar.
I senaste numret av Fiskejournalen skickade vi iväg Fiskejournalens egen IT-nörd, Mathias Larsson, till Sandåslandet i Kirunafjällen. Uppdraget var att tillsammans med guiden Jesper Larsson ta reda på allt du behöver veta för att din fjälltur ska bli så lyckad som möjligt.
Dessutom får du ta del av tips från kända fjällrävar som Gunnar Westrin och Peter Sjödin.
Som om inte detta vore nog – så släpper vi dessutom webbplatsen www.fjalltips.se med samma tema.
Senaste Fiskejournalen i hittar du där tidningar säljs.

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta