Lax från land – ett otroligt häftigt fiske. Lax från land – ett otroligt häftigt fiske.[/caption] " /> Laxäventyr från land | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Laxäventyr från land
Lax från land – ett otroligt häftigt fiske.

Lax från land – ett otroligt häftigt fiske.

Få platser i Världen har ett så spännande fiske att erbjuda. Direkt från Vätterns hala klippor kan du fånga lax – stor lax! I Fiskejournalen nummer 12 berättar vi när, var och hur.
Vi pratar stor lax! Tiokilosfiskar är inte ovanliga och drömmen om en 20-kiloslax kan bli sann. I senaste Fiskejournalen får du följa med en riktig Vätternveteran till hans hemliga platser.
Senaste numret av Fiskejournalen hittar du där tidningar säljs.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta