Nu har Livlinan startat! Några av landets främsta betesbyggare auktionerar ut sina hantverk till förmån för Barncancerfonden. Några håller garanterat guldklass. " />
Annons
Livlinan har startat – lägg bud på beten i guldklass | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Bjud på ett riktigt guldbete!
Livlinan har startat – lägg bud på beten i guldklass

Nu har Livlinan startat! Några av landets främsta betesbyggare auktionerar ut sina hantverk till förmån för Barncancerfonden. Några håller garanterat guldklass.

Häng med och lägg ett bud du också – se alla objekt här!

Varför inte satsa på att köpa loss Kent ”Rockabilly Lures” Olssons läckra Sinking Jerk på bilden här ovan. Så här beskriver han det själv:

”Byggd i svensk ek som helt klätts med 23 karats bladguld som sedan fått detaljer i bladsilver och bladkoppar. Ögonen är av 12mm slipade Swarovski kristaller. Det är viktat med mässing och målat med vattenbaserade färger. Hela betet är tillverkat med ett miljötänk, och det har en blå sida och en rosa sida för att visa stödet för pojkar och flickor genom barncancerfonden. Med auktionen följer en plastdisplay för den som önskar ha betet på hyllan. Det följer också med ett intyg som visar att det är enda exemplaret i världen.

Läs mer om Livlinan:

Redan succé för Livlinan 2018

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Är du också en fena på flugfiske? Anmäl dig då till SM! Foto: Anders Lundin
SM i flugfiske blir av – hög tid att anmäla sig

2020 är de inställda evenemangens år, men fiske tillhör de sysselsättningar som oftast går utmärkt att utöva trots Covid-19. SM i flugfiske kommer att genomföras som planerat, och det finns ännu tid att anmäla sig.

Svenska mästerskapen kommer att äga rum på tre olika skådeplatser mellan 2–4 oktober, nämligen Kolbäcksgropen (båtfiske) och Sörqvarnsforsen (strömfiske) i Hallstahammars kommun samt Ljusvattnet (landfiske) i Surahammars kommun.

Arrangörsklubb är SFK Atletfiskarna, och tillsammans med Sportfiskarna så hälsar de att det är hög tid att anmäla sig om du inte redan gjort det.
De första 30 anmälda erhåller en plats och därefter erhåller man plats som reserv. Sista anmälningsdag är måndag 28 september, meddelar Sportfiskarna på sin hemsida.

Du kanske även gillar detta