Nu har Livlinan startat! Några av landets främsta betesbyggare auktionerar ut sina hantverk till förmån för Barncancerfonden. Några håller garanterat guldklass. " /> Livlinan har startat – lägg bud på beten i guldklass | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

2 år sedan Sverige Anders Lundin
Bjud på ett riktigt guldbete!
Livlinan har startat – lägg bud på beten i guldklass

Nu har Livlinan startat! Några av landets främsta betesbyggare auktionerar ut sina hantverk till förmån för Barncancerfonden. Några håller garanterat guldklass.

Häng med och lägg ett bud du också – se alla objekt här!

Varför inte satsa på att köpa loss Kent ”Rockabilly Lures” Olssons läckra Sinking Jerk på bilden här ovan. Så här beskriver han det själv:

”Byggd i svensk ek som helt klätts med 23 karats bladguld som sedan fått detaljer i bladsilver och bladkoppar. Ögonen är av 12mm slipade Swarovski kristaller. Det är viktat med mässing och målat med vattenbaserade färger. Hela betet är tillverkat med ett miljötänk, och det har en blå sida och en rosa sida för att visa stödet för pojkar och flickor genom barncancerfonden. Med auktionen följer en plastdisplay för den som önskar ha betet på hyllan. Det följer också med ett intyg som visar att det är enda exemplaret i världen.

Läs mer om Livlinan:

Redan succé för Livlinan 2018

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta