Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Män i vadare

Män i vadare drar till Trysil. Följ dem på Sportfiskeforum.se.

Bloggarna på Sportfiskeforum.se är populär läsning. Nu väntar tillökning i form av ett gäng flugfisketokiga grabbar i klubben Män i vadare.
Klubben Män i vadare består av fyra helt vanliga flugfiskare, som de själva uttrycker det. Undertecknad kan dock fylla i epitetet med pryltokiga, väldigt duktiga flugfiskare, nytänkare och underhållare. Du kan nu följa dem i jakten på det perfekta fiskevattnet via en purfärsk blogg på Sportfiskeforum.se. Härjedalen och Jämtland är de mest frekvent besökta jaktmarkerna, men nu åker gänget till Trysil.
Klicka här för att komma till bloggen.
Vill du starta en egen blogg? Det är helt gratis och du börjar genom att klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
6 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Jodå – flera sportfiskare har hjälpt till att städa upp längs Malmö kanal. Frågan om ett fiskeförbud kommer ändå att tas upp av Malmö stad. Foto: Privat
Malmö kanal: Så många röstade emot fiskeförbud

Ska fisket i Malmö kanal förbjudas? Nej, tycker över 450 människor som röstat emot förslaget. Men frågan kommer ändå att tas upp av Malmö kommun, trots att betydligt färre vill se ett förbud.

Fiskejournalen har tidigare skrivit om konflikterna kring fisket i Malmö kanal, där det vittnats om nedskräpning och allmän misskötsel. Det gick så långt att det skickades in ett medborgarförslag till kommunen, om att fisket skulle förbjudas i kanalen. Nu står det klart att förslaget kommer att tas upp i tekniska nämnden i Malmö stad, eftersom över 100 personer röstat ja till förslaget. De över 450 rösterna som tyckte annorlunda lyckades alltså inte stoppa förslaget från att gå vidare i processen. Beslut väntas under juni månad.

Det ska dock tilläggas att det tagits initiativ bland sportfiskare för att städa upp vid kanalen, vilket vi skrivit om i tidigare artiklar.
Här kan du se ett inslag i SVT om konflikten vid Malmö kanal.

Du kanske även gillar detta