Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Många nya medlemmar

Sportfiskarnas värvningskampanj på mässan gav drygt 780 nya medlemmar. (Foto: Bengt Olsson)

Sportfiskarna meddelar att värvningskampanjen på Sportfiskemässan gav 780 nya medlemmar. Det bästa resultatet någonsin, enligt förbundets hemsida.
De flesta mässbesökare erbjöds ett medlemskap direkt i entrén av våra ivriga värvare i gula tröjor. Drygt 780 valde att bli medlemmar i förbundet men även att en hög andel redan var medlemmar.
Unga Sportfiskare kunde välkomna 212 nya medlemmar under mässan. USF höll även sitt Riksmöte på söndagen och aktiverade barn och ungdomar i montern med massvis av praktiskt fiskepyssel och tävlingar.
Läs mer på sportfiskarna.se
Tidigare notiser om Sportfiskemässan hittar du här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta