manifestation mot vattenkraft i buttorp Nu har du chans att visa vad du tycker om vattenkraft i Buttorpforsen, på lördag arrangerar Älvräddarna en manifestation.[/caption] " /> Manifestation för att rädda Buttorp strömmar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Manifestation för att rädda Buttorp strömmar
manifestation mot vattenkraft i buttorp

Nu har du chans att visa vad du tycker om vattenkraft i Buttorpforsen, på lördag arrangerar Älvräddarna en manifestation.

Vill du visa ditt missnöje med planerna på att bygga ut Buttorpsforsen i Ätran? Se då till att delta i den manifestation som Älvräddarna arrangerar nu på lördag.
Planerna på vattenkraft vid Buttorpforsen i Ätran har upprört många miljövänner de senaste åren. Senast i juni i år initierades ännu ett försök att bygga kraftverk – genast startades en namninsamling och nu på lördag bjuder Älvräddarna in till manifestation.
Här hittar du en karta med Buttorp markerat, väl på plats – följ uppsatta skyltar.
Manifestationen börjar klockan 12:00.
Fiskejournalen kommer självklart finnas på plats!
Vid frågor om manifestationen, kontakta Per P Eckerström, tel. 070-209 77 53.
Läs tidigare notiser om Buttorp.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta