Marko Lehtosalo alias Markoolio flankerad av sina två nya dansare. Foto: Ulf Börjesson Marko Lehtosalo alias Markoolio flankerad av sina två nya dansare.
Foto: Ulf Börjesson[/caption] " />
Annons
Markoolio chockas av dansande gäddor | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Markoolio chockas av dansande gäddor
Marko Lehtosalo alias Markoolio flankerad av sina två nya dansare. Foto: Ulf Börjesson

Marko Lehtosalo alias Markoolio flankerad av sina två nya dansare.
Foto: Ulf Börjesson

Årets sportfiskemässa i Jönköping blev en rekordsuccé med 14810 besökare. Mer än tusen av besökarna fanns vid scenen när Markoolio chockades av gäddkupp. Se klippet!
På söndagen uppträdde Markoolio på Fiskejournalens stora scen och både stora och små sportfiskare jublade när han sjöng ”Det ska va gädda på sommarn”. Då invaderas scenen av två män i gäddkostym. Markoolio tappar helt tråden av chocken, men finner sig snart och fortsätter numret medan gäddmännen dansar.
I kostymerna fanns chefredaktör Martin Falklind och gäddskribenten Per-Ola Johannesson.
­– Det var det värsta jag sett. Jag kunde inte sjunga på säkert en halv minut, säger Markoolio.
Frågan är om det anstår en chefredaktör att dansa i grön trikå inför en sportfiskepubilk.
– Absolut, det var en ära att få stå på samma scen som vår sportfiskeambassadör Markoolio. Stegen satt kanske inte perfekt, men det tar vi igen vid nästa uppträdande då jag och Per-Ola ska föreställa siklöjor.
httpv://www.youtube.com/watch?v=W1Y9xkefHBY

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
En del av Shimanos svenska team, från vänster: Carl Sterner, Heikki Turunen, Juha Penttilä, Mats Lagerkvist, Adam Davies, Andreas Rasmussen och Jonathan Bjurstam.
Shimano satsar på fisket i Norden – tar över försäljning

Nästa år är det 100 år sedan varumärket Shimano grundades. Nu kommer beskedet att företaget etablerar sig på nordisk mark och även tar över försäljningen av Shimano fiske.

Snacket om Shimanos satsning i Norden har redan pågått ett tag, och för branschen är det alltså ingen större överraskning att det nu blir officiellt. Det handlar alltså om att Shimano Nordic tar över försäljningen av Shimano fiske i Norden, med bland annat målsättningen att erbjuda sina kunder ett större sortiment.

Ett nytt så kallat ”showroom” står redan klart i Uppsala, och en rad nya medarbetare har installerat sig. På det svenska kontoret finns Carl Sterner, säljchef för fiske i Norden; Jonathan Bjurstam, marknadskoordinator; Jesper Wedin, säljare; samt Mats Lagerkvist, kundsupport och innesälj, meddelar Shimano genom ett pressmeddelande.

Även på Shimanos lokala säljkontor i Norge, Finland och Danmark utökas teamen med nya kollegor med inriktning på fiske.
– Det tog förstås tid att hitta rätt personer, men snart är alla på plats. Samtliga har ju redan en gedigen fiskebakgrund, men vi längtar efter att få bekanta oss med branschen utifrån vår nya roll. Vi ser verkligen fram emot att få lära oss mer om kundernas förutsättningar och behov och tillsammans komma fram till rätt support för dem. Det är superviktigt för oss, säger Carl Sterner i pressmeddelandet.

Målet är också att ”den lokala närvaron kommer även att ha betydelse för marknadsföringen mot slutkonsument, där Shimano kan vara mer lyhörda och anpassningsbara för trender och efterfrågan – oavsett om det gäller produkter eller verksamhet”.

Relevanta produkter från vår fiskebutik:

Du kanske även gillar detta