" /> Marlinexpedition på film | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
Marlinexpedition på film

En spektakulär film för alla sportfiskeintresserade

En spektakulär film för alla sportfiskeintresserade

I januari i år lyckades Martin Falklind och hans team fånga marlin från kajak. Nu finns hela expeditionen på film – på Fiskejournalens webb-tv.

”Expedition den gamle och havet” handlar om att förverkliga en pojkdröm, att få känna sig som som fiskaren Santiago i Hemingways roman Den gamle och havet.
– Vi ville känna den brutala kraften av en stor fisk från en liten båt, vi ville få en känsla för hur de gamla tidernas fångstmän hade det, säger Martin Falklind.
Förberedelserna pågick i över ett år och platsen för expeditionen var Cabo san Lucas, utanför Mexicos västkust.
Filmen om detta synnerligen annorlunda fiskeäventyr är en kvart lång och ligger på webb-tv. Så ta dig en kopp kaffe, sätt dig framför datorn och få dig ett äventyr som heter duga!

Filmen hittar du HÄR

//Maria Ålander

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta