Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors. Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.[/caption] " /> Martin Falklind föreläser i Degerfors | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Martin Falklind föreläser i Degerfors
Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.

Martin förverkligade sin dröm – att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.

På onsdag den 4 mars blir det fiskeföredrag på Folkets Hus i Degerfors, med Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind på scen.
Är du sugen på fiskeunderhållning av högsta klass, med vackra bilder, nervittrande fiskeäventyr och många skratt? Då har du som bor i närheten av Degerfors chansen imorgon onsdag, när Martin Falklind föreläser om fiskeäventyr och ekofiske.
Det blir ett spännande föredrag om hur Martin försöker förverkliga barndomsdrömmen – att ensam, långt ut till havs, fånga en spjutfisk större än båten han sitter i. Vi vågar utlova fantastiska filmklipp, galna fiskehistorier och några inspirerande exempel på hur vi kan förvalta våra fiskbestånd på ett hållbart sätt.
Redan kl.17.00 drar de lokala fiskevårdsföreningarna igång med en utställning. 18.30 startar föredraget.
Biljetter ( 80:-) kan du kan köpa vid dörren, eller genom förköp på Biblioteket i Degerfors, Tel. 0586-48110.

Relaterad nyhet från din region
3 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta