Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors. Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.[/caption] " /> Martin Falklind föreläser i Degerfors | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Martin Falklind föreläser i Degerfors
Martin förverkligade sin dröm - att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.

Martin förverkligade sin dröm – att fånga en stor marlin från en liten båt. På onsdagkvällen berättar han om äventyret i Degerfors.

På onsdag den 4 mars blir det fiskeföredrag på Folkets Hus i Degerfors, med Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind på scen.
Är du sugen på fiskeunderhållning av högsta klass, med vackra bilder, nervittrande fiskeäventyr och många skratt? Då har du som bor i närheten av Degerfors chansen imorgon onsdag, när Martin Falklind föreläser om fiskeäventyr och ekofiske.
Det blir ett spännande föredrag om hur Martin försöker förverkliga barndomsdrömmen – att ensam, långt ut till havs, fånga en spjutfisk större än båten han sitter i. Vi vågar utlova fantastiska filmklipp, galna fiskehistorier och några inspirerande exempel på hur vi kan förvalta våra fiskbestånd på ett hållbart sätt.
Redan kl.17.00 drar de lokala fiskevårdsföreningarna igång med en utställning. 18.30 startar föredraget.
Biljetter ( 80:-) kan du kan köpa vid dörren, eller genom förköp på Biblioteket i Degerfors, Tel. 0586-48110.

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta