Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Martin Falklind till Sundsvall

I morgon onsdag håller Fiskejournalens chefredaktör Martin Falkling föredrag i Skönsbergs folkets hus, Sundsvall.

I morgon onsdag den 2 november blir det fiskeföredrag i Sundsvall med start klockan 18.30. Platsen är Skönsbergs Folkets hus och föredragshållare är Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind.
Martin kommer att berätta om sitt drömjobb men även sitt intresse för naturfilmande och miljö. Det blir en mix av underhållning och inspiration, allvar och komik, bilder och filmsekvenser.
– Man kommer garanterat att bli fiskesugen, och så blir det en hel del dråpligheter bakom kulisserna, lovar Martin.
Föredraget arrangeras av Studiefrämjandet i Sundsvall tillsammans med Storöringens Fiskeklubb, Sundsvalls Sportfiskeklubb, Strömsländan Sportfiskeklubb, Öbacka Sportfiskeklubb och Medelpads Kustvattenråd.
Tid: Onsdag 2 november kl. 18.30-21.00
Plats: Skönsbergs folkets hus, Sundsvall
Entré: 100 kr (Biljetter kan köpas på plats)
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
20 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta