Dags att investera i nya gäddbeten? Dags att investera i nya gäddbeten?[/caption] " /> Massor av gäddbeten! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Massor av gäddbeten!
Dags att investera i nya gäddbeten?

Dags att investera i nya gäddbeten?

Funderar du på vilket gäddbete som skall få förtroendet i linändan nästa fisketur? I Fiskejournalen nummer 7-8 hittar du en fullspäckad prylguide med nya heta beten.
Som om inte det vore nog – du får även tillgång till filmer där du kan se hur dessa beten och många andra rör sig under vattnet. I papperstidningen hittar du inloggningsuppgifter till vår digitala tidning Fiske PLUS och där finns också filmerna.
Visst ja, den digitala tidningen innehåller även 200 sidor gratis läsning – på köpet. Håll till godo!

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta