[/caption] " /> Max in i 100-klubben | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Max in i 100-klubben

Max Persson är senaste medlemmen i 100-klubben.

Ett tunt islager hade lagt sig på sjön där Max Persson brukar fiska gädda. När mildare väder kom och isen försvann gav han sig ut, beväpnad med spinnfluga. Ett bra beslut då han återvände hem med både personligt rekord och en gädda som kvalar in till 100-klubben.
Det gäller att passa på. När isen tillfälligt gick upp, så var Max Persson där med en spinfluga i linändan. Det kalla vattnet påverkade betesvalet och visst fungerade det.
– Efter ungefär en halvtimmes fiske krokade jag ett nytt personligt rekord, säger Max i sin anmälan.
Efter mätning och fotografering fisk fisken simma tillbaks, helt enligt 100-klubbens regler.
Stort grattis till Max och välkommen in i 100-klubben.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta