Natives nya fiskekajak Slayer Propel MAX 12,5 är en vidareutvecklingen från den populära föregångaren Slayer 13. Den nya kajaken är fullmatad med nya intelligenta lösningar, bland annat ett nytt lättdrivet trampsystem som ger fria händer för valfri fiskemetod.  " /> Maxa ditt fiske med nya kajaken från Native | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

1 år sedan Sverige Mathias Arnham
Fiskekajaken Native Slayer MAX 12,5 är fiskekajaken för finsmakaren. Här nedan får du en intensivkurs i hur den fungerar.
Maxa ditt fiske med nya kajaken från Native

Natives nya fiskekajak Slayer Propel MAX 12,5 är en vidareutvecklingen från den populära föregångaren Slayer 13. Den nya kajaken är fullmatad med nya intelligenta lösningar, bland annat ett nytt lättdrivet trampsystem som ger fria händer för valfri fiskemetod. 

Att fiska från kajak medför förutom frihetskänslan och närheten till vattnet fler fiskemöjligheter. Med kajaken på biltaket öppnas en helt ny värld där du som fiskare kan ta dig an allt från den lilla svarta skogstjärnen till stora öppna vattenområden. Med Natives nya fiskemaskin MAX Propel 12,5 tar du dig, via det nya lättdrivna och vasskyddade trampsystemet Propel Drive 701 enkelt fram till fiskeplatsen.

…spöna förvaras i den inbyggda spöförvaringen och är du sugen på att montera på skärm och elmotor så är kajaken förberedd även för det.

Kajaken är 330 centimeter lång och 86 centimeter bred och bär hela 277 kilo. Den nya designen är framtagen för att ta sjön ännu bättre än tidigare modeller, spöna förvaras i den inbyggda spöförvaringen och är du sugen på att montera på skärm och elmotor så är kajaken förberedd även för det.

Cirkapris: 34999 sek

För mer information besök nativesweden.se

Relaterad nyhet från din region
13 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta