Just nu:
Annons

Nyheter

10 år sedan Sverige Morgan Fihn
Metad 100-klubbare

Linus Holmberg poserar stolt med gäddan som innebar tävlingsvinst och medlemskap i 100-klubben.

Linus Holmberg deltog framgångsrikt i en fisketävling i Alsterån. Med en metad mört som bete lade han beslag på förstaplatsen – och nu är han även medlem i 100-klubben.
– Den tog inte så lång tid att landa, men var ett nytt personbästa, säger Linus.
Den 107 centimeter långa gäddan kunde inte motstå mörten i linändan. Ett medlemskap i 100-klubben och tävlingsvinst. Inte så konstigt att Linus blev glad.
Vill du också bli medlem i 100-klubben? Klicka här för mer information.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta