Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Minn Kota Talon - ankra på grunda vatten

Pressmeddelande: Minn Kota Talon har skapat en revolution bland fiskare i USA och blivit lika populär som i-Pilot. Funktionen ger enorma fördelar för sportfiskaren som letar fisk på grunda vatten.
Nästa revolution for gäddfiskaren ar har, upptäck ett nytt satt att ankra. Talon från Minn Kota skapar nya mojligheter att snabbt ankra i grunda vatten. Att kasta ankare for att hålla sin position tar tid och kraft, att sedan ta upp ankaret for att förflytta sig tar ytterligare kraft. Båten driver också ofta iväg innan du ar i position. Med Talon så ankrar du med ett knapptryck på fjärrkontrollen. Talon finns i två olika längder for 3m eller 3,6m max ankringsdjup och monteras på båtens akterspegel. Specialfästen finns för båtar som inte har rak akterspegel och fästen för montering tillsammans med Humminbird 360 Imaging givare finns som tillbehör. Talon fungerar som en spik som elektriskt slår sig ner i botten.
Spiken ar teleskopisk och har livstidsgaranti vid normal användning. Ankringen är snabb och har automatisk funktion, både när spiken skall ner och upp. Talon är tyst for att inte skrämma bort fisk i närheten.

-Talon har tre ankringslagen for att anpassa ankringen till rådande förhållanden.
-Auto-Drive Mode slår ner spiken i botten med tre slag i ökande styrka.
-Soft Bottom Mode med lugnare slag för mjuk lerbotten.
-Rough Water Mode nar vinden ligger på och det är högre vågor, slås spiken ner ytterligare tre gånger i en automatiskt inställd intervall.
-Talon har även en inbyggd våg absorbering vilket gör att båten kan röra sig upp och ner utan ankringen släpper.
-LED indikeringen ger information om hur djupt spiken är ankrat.

MinnKota Talon 10’ silver/vit – 23995:-
MinnKota Talon 12’ svart – 25995:-

Mer info: www.comstedt.se
talon

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta